Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Стоп Кадър CBSПринц Хари и съпругата му Меган Маркъл

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Стоп Кадър CBSПринц Хари и съпругата му Меган Маркъл
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл се подготвят да посетят кралското семейство

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Стоп Кадър CBS

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл обмислят да честват Коледа с английското кралско семейство, съобщи кралският биограф Кейти Никол.
Херцозите на Съсекс ще дойдат във Англия с децата си. Те ще срещнат кралица Елизабет II с тримесечна правнучка, кръстена на нея.

С подобен жест Хари и Меган възнамеряват да създадат крачка към помиряване със фамилията си, написа уеб сайтът mk.ru, представен от РИА новости.
Отношенията сред кралското семейство и херцозите на Съсекс се утежниха след спорната история на Опра Уинфри.

В началото на март принц Хари и брачната половинка му Меган дадоха извънредно изявление на американски публицист, където упрекнаха представители на Бъкингамския замък в расизъм. Според тях някой от кралското семейство, само че не Елизабет II или принц Филип, изразил терзания по отношение на цвета на кожата на нероденото дете на Маркъл и че самата тя от време на време имала мисли за самоубийство.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР